Behov for grensesetting?

Oppdag områder du kan jobbe med

Ta kontroll over dine grenser:
20 tegn på at du kan ha behov for forbedring

Har du noen gang følt deg overveldet, utmattet eller frustrert i mellom-menneskelige relasjoner? 

Ønsker du å ta kontroll over din tid, energi og velvære? 

Da er det stor sannsynlighet for at du, som så mange andre, kan ha områder i livet ditt der du ikke er så flink til å sette grenser.

Vi vet hvor utfordrende det kan være å balansere andres forventninger med dine egne behov. Derfor har vi utviklet noe som kan hjelpe deg på veien til å mestre kunsten å sette grenser.

Hva kan du forvente?

Vår omfattende PDF-guide gir deg innsikt i de vanligste utfordringene folk står overfor når de skal sette grenser.
Du vil finne 20 ulike tegn, sammen med beskrivelser av årsakene bak hvert tegn og hele tre praktiske eksempler for hvert av dem.
Dette er din nøkkel til å forstå hvorfor grensesetting kan være vanskelig for deg

Hvorfor skal du  lese denne guiden?

Dyptgående innsikt: Få en klar forståelse av hvorfor du sliter med å sette grenser, og oppdag hvordan du kan overvinne disse utfordringene.
Praktiske eksempler: Lær gjennom virkelige situasjoner og se hvordan de ulike utfordringene kan manifestere seg i hverdagen.
Våre eksempler er laget for å passe ulike relasjonssituasjoner, enten det er på jobb, med venner, i familien eller i romantiske forhold.
Vår guide er et utgangspunkt for å utvikle sunnere grensesettingsvaner som vil forbedre dine relasjoner og øke ditt velvære.

Ta skrittet mot å forbedre dine mellommenneskelige relasjoner og oppdag din indre styrke når det kommer til å sette sunne grenser.  

Du er ett steg fra å vite mer om
behov for grensesetting

Fyll i fornavn og epost så er pdf'en klar til lesing

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close