Modul 1 | Dette er faste |
---|---|
Leksjon 1 | Slik bruker du kurset |
Leksjon 2 | Intro |
Leksjon 3 | Faste- og spisedager under kurset |
Leksjon 4 | Hva er faste? |
Leksjon 5 | Fastestart - Myter om faste |
Leksjon 6 | Fasteslutt - Faste er godt for kroppen |
Leksjon 7 | Faste i et historisk perspektiv |
Modul 2 | Matinntak og energi |
Leksjon 1 | Her ender energien vi spiser |
Leksjon 2 | Den offisielle historien |
Leksjon 3 | Fastestart - Energilagring |
Leksjon 4 | Fastestart - Energifordeling |
Leksjon 5 | Fasteslutt - Blodsukker |
Leksjon 6 | Fasteslutt - Ulike matinntaksmodus |
Leksjon 7 | Insulinets roller |
Leksjon 8 | Energi på ulikt kosthold |
Modul 3 | Gjennomføring av faste |
Leksjon 1 | Forberedelse til faste |
Leksjon 2 | Kroppens saltbehov |
Leksjon 3 | Unngå sult |
Leksjon 4 | Fettkaffe |
Leksjon 5 | Fastestart - Vedlikehold av muskler under faste |
Leksjon 6 | Fastestart - Muskelkraft under faste |
Leksjon 7 | Fastedag - Kroppens reaksjoner på faste |
Leksjon 8 | Fastedag - Fettlageret |
Leksjon 9 | Fastedag - Energimåling i kroppen |
Leksjon 10 | Fastedag - Sult modus |
Modul 4 | Hormonenes påvirkning |
Leksjon 1 | Fasteslutt - Insulinsensitiv |
Leksjon 2 | Fasteslutt - Insulinsresistens |
Leksjon 3 | Fasteslutt - Diabetes 2 |
Leksjon 4 | Hormoner |
Leksjon 5 | Målinger |
Modul 5 | Kosthold mellom fastene |
Leksjon 1 | Ketogent kosthold |
Leksjon 2 | Max verdier karbo |
Leksjon 3 | KETOformel |
Leksjon 4 | Fastestart - Ketogen mat |
Leksjon 5 | Fastestart - Meny eksempel |
Leksjon 6 | Fastestart - Oppskrifter |
Modul 6 | Faste og forbrenning |
Leksjon 1 | Fastedag - Forbrenning av kroppsfett |
Leksjon 2 | Fastedag - Senking av forbrenning |
Leksjon 3 | Fastedag - Lavt blodsukker |
Leksjon 4 | Fastedag - Fastingens faser |
Leksjon 5 | Fastedag - Triglyserider |
Leksjon 6 | Fasteslutt - Daglig kosttilskudd ved faste |
Leksjon 7 | Fasteslutt - Avslutning av faste |
Modul 7 | Faste og sykdommer |
Leksjon 1 | Fasteslutt - Høyt insulinnivå |
Leksjon 2 | Fasteslutt - Lavt insulinnivå |
Leksjon 3 | Altzheimer |
Leksjon 4 | Diabetes 2 |
Leksjon 5 | Autoimmune sykdommer |
Leksjon 6 | Søvn |
Leksjon 7 | Autofagi |
Leksjon 8 | Kreft |
Leksjon 9 | Tarmhelse |
Leksjon 10 | Immunforsvaret |
Leksjon 11 | Depresjon |
Leksjon 12 | Utbrent |
Leksjon 13 | Blodtrykk |
Leksjon 14 | Kolesterol |
Leksjon 15 | Aldring |
Leksjon 16 | Kjønnshormoner |
Modul 8 | Faste og spisedager |
Leksjon 1 | Fastestart - Karbo |
Leksjon 2 | Fastestart - Protein |
Leksjon 3 | Fastestart - Oljetyper i matvarer |
Leksjon 4 | Fastedag - Drikke |
Leksjon 5 | Fastedag - Ny forskning om saltbehov |
Leksjon 6 | Fastedag - Optimal ketose |
Leksjon 7 | Fastedag - Insulinutskillelse |
Leksjon 8 | Fastedag - Karbobehov |
Leksjon 9 | Fastedag - Proteinbehov |
Leksjon 10 | Fastestart - Fett |
Leksjon 11 | Fastedag - Fettbehov |
Leksjon 12 | Fasteslutt - Forbrenning |
Leksjon 13 | Fasteslutt - Proteinbehov pr dag |
Leksjon 14 | Fasteslutt - Reell muskelvekt |
Modul 9 | Bonuser |
Leksjon 1 | 7 måter å stoppe søtsug på |
Leksjon 2 | Antioksidanter |
Leksjon 3 | C-vitamin |
Leksjon 4 | D-vitamin |
Leksjon 5 | Døgnrytme |
Leksjon 6 | Fett er viktig |
Leksjon 7 | Forbrenning |
Leksjon 8 | Fra ketotilpassning til vedlikehold |
Leksjon 9 | Fruktose |
Leksjon 10 | Glukose keto indeks |
Leksjon 11 | Glykemisk indeks |
Leksjon 12 | IBS og Foodmap |
Leksjon 13 | Immunforsvaret |
Leksjon 14 | Karbokjør og sprekk |
Leksjon 15 | Kortisol |
Leksjon 16 | Mentale teknikker |
Leksjon 17 | Midjemål i forhold til høyde |
Leksjon 18 | Prebiotika og probiotika |
Leksjon 19 | Salt |
Leksjon 20 | Søtningsmidler |
Powered By WP Courseware