Dette er faste | + |
Leksjon 1 |
Slik bruker du kurset |
Leksjon 2 |
Intro |
Leksjon 3 |
Faste- og spisedager under kurset |
Leksjon 4 |
Hva er faste? |
Leksjon 5 |
Fastestart - Myter om faste |
Leksjon 6 |
Fasteslutt - Faste er godt for kroppen |
Leksjon 7 |
Faste i et historisk perspektiv |
Matinntak og energi | + |
Leksjon 1 |
Her ender energien vi spiser |
Leksjon 2 |
Den offisielle historien |
Leksjon 3 |
Fastestart - Energilagring |
Leksjon 4 |
Fastestart - Energifordeling |
Leksjon 5 |
Fasteslutt - Blodsukker |
Leksjon 6 |
Fasteslutt - Ulike matinntaksmodus |
Leksjon 7 |
Insulinets roller |
Leksjon 8 |
Energi på ulikt kosthold |
Gjennomføring av faste | + |
Leksjon 1 |
Forberedelse til faste |
Leksjon 2 |
Kroppens saltbehov |
Leksjon 3 |
Unngå sult |
Leksjon 4 |
Fettkaffe |
Leksjon 5 |
Fastestart - Vedlikehold av muskler under faste |
Leksjon 6 |
Fastestart - Muskelkraft under faste |
Leksjon 7 |
Fastedag - Kroppens reaksjoner på faste |
Leksjon 8 |
Fastedag - Fettlageret |
Leksjon 9 |
Fastedag - Energimåling i kroppen |
Leksjon 10 |
Fastedag - Sult modus |
Hormonenes påvirkning | + |
Leksjon 1 |
Fasteslutt - Insulinsensitiv |
Leksjon 2 |
Fasteslutt - Insulinsresistens |
Leksjon 3 |
Fasteslutt - Diabetes 2 |
Leksjon 4 |
Hormoner |
Leksjon 5 |
Målinger |
Kosthold mellom fastene | - |
Leksjon 1 |
Ketogent kosthold |
Leksjon 2 |
Max verdier karbo |
Leksjon 3 |
KETOformel |
Leksjon 4 |
Fastestart - Ketogen mat |
Leksjon 5 |
Fastestart - Meny eksempel |
Leksjon 6 |
Fastestart - Oppskrifter |
Faste og forbrenning | + |
Leksjon 1 |
Fastedag - Forbrenning av kroppsfett |
Leksjon 2 |
Fastedag - Senking av forbrenning |
Leksjon 3 |
Fastedag - Lavt blodsukker |
Leksjon 4 |
Fastedag - Fastingens faser |
Leksjon 5 |
Fastedag - Triglyserider |
Leksjon 6 |
Fasteslutt - Daglig kosttilskudd ved faste |
Leksjon 7 |
Fasteslutt - Avslutning av faste |
Faste og sykdommer | + |
Leksjon 1 |
Fasteslutt - Høyt insulinnivå |
Leksjon 2 |
Fasteslutt - Lavt insulinnivå |
Leksjon 3 |
Altzheimer |
Leksjon 4 |
Diabetes 2 |
Leksjon 5 |
Autoimmune sykdommer |
Leksjon 6 |
Søvn |
Leksjon 7 |
Autofagi |
Leksjon 8 |
Kreft |
Leksjon 9 |
Tarmhelse |
Leksjon 10 |
Immunforsvaret |
Leksjon 11 |
Depresjon |
Leksjon 12 |
Utbrent |
Leksjon 13 |
Blodtrykk |
Leksjon 14 |
Kolesterol |
Leksjon 15 |
Aldring |
Leksjon 16 |
Kjønnshormoner |
Faste og spisedager | + |
Leksjon 1 |
Fastestart - Karbo |
Leksjon 2 |
Fastestart - Protein |
Leksjon 3 |
Fastestart - Oljetyper i matvarer |
Leksjon 4 |
Fastedag - Drikke |
Leksjon 5 |
Fastedag - Ny forskning om saltbehov |
Leksjon 6 |
Fastedag - Optimal ketose |
Leksjon 7 |
Fastedag - Insulinutskillelse |
Leksjon 8 |
Fastedag - Karbobehov |
Leksjon 9 |
Fastedag - Proteinbehov |
Leksjon 10 |
Fastestart - Fett |
Leksjon 11 |
Fastedag - Fettbehov |
Leksjon 12 |
Fasteslutt - Forbrenning |
Leksjon 13 |
Fasteslutt - Proteinbehov pr dag |
Leksjon 14 |
Fasteslutt - Reell muskelvekt |
Bonuser | + |
Leksjon 1 |
7 måter å stoppe søtsug på |
Leksjon 2 |
Antioksidanter |
Leksjon 3 |
C-vitamin |
Leksjon 4 |
D-vitamin |
Leksjon 5 |
Døgnrytme |
Leksjon 6 |
Fett er viktig |
Leksjon 7 |
Forbrenning |
Leksjon 8 |
Fra ketotilpassning til vedlikehold |
Leksjon 9 |
Fruktose |
Leksjon 10 |
Glukose keto indeks |
Leksjon 11 |
Glykemisk indeks |
Leksjon 12 |
IBS og Foodmap |
Leksjon 13 |
Immunforsvaret |
Leksjon 14 |
Karbokjør og sprekk |
Leksjon 15 |
Kortisol |
Leksjon 16 |
Mentale teknikker |
Leksjon 17 |
Midjemål i forhold til høyde |
Leksjon 18 |
Prebiotika og probiotika |
Leksjon 19 |
Salt |
Leksjon 20 |
Søtningsmidler |